Home > About

За Нас

Who are we

Premium Facades

Premium Facades се стреми кон добра мешавина на квалитет, перформанси, економичност и естетика. Имаме учинок за претворање на идеите во врвни, дизајнирани и изградени производи.

Мисија

Фокусирани на квалитетот на производите, здравјето и безбедноста при работа и заштитата на животната средина, Premium Facades има високо квалификувана и добро обучена работна сила и нуди широк спектар на производи. И иако компанијата дејствува локално во корист на сите нејзини вработени, клиенти и добавувачи, таа има поддршка од организација од светска класа.

PremiumFacades
1D2F8C4D-3861-494F-B70A-7A5AC4ABD7A2

Како главен специјализиран изведувач на фасади, Premium Facades дизајнира, произведува и инсталира висококвалитетни, нарачани обединети фасади на ѕидови за завеси за градежни проекти низ целиот свет.

mk_MKMacedonian